Skip to main content

Lone og Rostov bedst i Grand Prix Kür i Aalborg

Lørdag formiddag blev der afviklet Grand Prix Kür ved Aalborg Dressage Event, og det blev dansk i toppen, da Lone Bang Larsen vandt klassen, og Andreas Helgstrand blev nummer to.
| admin

Lone Bang Larsen og Thranegaardens Rostov red sig en fortjent sejr i Grand Prix Kür i Aalborg. Parret blev belønnet med en samlet score på flotte 77.925% af de fem dommere, der kvitterede med mange 8-taller undervejs. Med dagens sejr kunne Lone og Rostov sætte punktum for en fremragende stævneweekend, hvor det også blev til en 3. plads i torsdagens Grand Prix. Lone har delt denne video af Rostov på opvarmningen fra stævnet.

Andreas Helgstrand med i toppen – igen

Andenpladsen i küren gik til Andreas Helgstrand og Queenparks Wendy. Den 8-årige Seuzan-datter har haft sin internationale debut ved dette stævne, og det med stor succes. Udover dagens andenplads, hvor parret red til 76.715%, så blev det også til en andenplads til hoppen i torsdagens Grand Prix, som Andreas iøvrigt vandt på superhingsten Jovian.

Se alle resultater her

Mange flotte danske resultater

Mange danske topryttere har været på banen ved det internationale stævne i Aalborg, og det med flotte resultater til følge. Andreas Helgstrand satte sig på førstepladserne i både Grand Prix og Grand Prix Special, men også Blue Hors ryttere Nanna Skodborg Merrald red to sejre hjem. Det gjorde hun på talentfulde Blue Hors Znickers i Prix St. George og Intermediare I – med henholdvis 73,588% og 71,559%.

Du kan se en video af Nanna og Znickers fra Esbjerg 2022 herunder.