Skip to main content

Få masser af inspiration: Stream Firkløverets Springakademis clinic

Når Firkløverets Springakademi afvikler årets første clinic for de unge talenter i dansk springsport, har du en helt unik mulighed for at få masser af tips og tricks til din egen ridning. Zibrasport Equest streamer fra arrangementet, der finder sted fredag, lørdag og søndag.
| admin

Vil du gerne modtage landstrænerens bedste råd til ridebanespringning, eller har du bare lyst til at finde inspiration hos Danmarks bedste talenter, så skal du tune ind på ZIbrasport Equest i den kommende weekend.

Når Firkløverets Springakademi afvikler årets første clinic for de unge talenter i dansk springsport, kan du se med direkte på Zibrasport Equest.
Er du Premium Medlem kan du bare sætte dig tilbage i sofaen, og se med når de unge ryttere modtager undervisning af Bo K. Møller og den svenske duo Maria Gretzer & Bjørn Carlsson. Er du Basic Medlem kan du se med alle dage for 59 kr. (pay pr. view).

Det foreløbige program er som følger:

FREDAG
13.00 – til ca. 20.00 U-25 truppen træner under den danske landstræner Bo K. Møller.

LØRDAG
8.30-9.30 Indlæg ved Diætist Camilla Lintrup: ‘Benzin til hjernen’
10-18 Junior & Youngrider truppen træner under svenske Maria Gretzer & Bjørn Carlsson.

SØNDAG
8.30-9.30 Gretzer Hour – Maria fortæller…
10.00 – slut kl. ca. 18.00 Junior & Youngrider truppen træner under svenske Maria Gretzer & Bjørn Carlsson.

Fakta om Firkløverets Springakademi:

Vores historie
Firkløverets Springakademi er en uafhængig non profit organisation, der er skabt af fire entusiastiske personer. Alle fire har et dybt engagement i rideheste og ridesport, og vil gerne gøre en forskel i sporten. De arbejder ulønnet for at udvikle unge danske springryttere, der har talent for og en drøm om at nå til tops.

De fire kræfter bag Firkløverets Springakademi startede akademiet for at give et løft til dansk springsport. Med tanke på at udvikle den danske springsport og opnå bedre resultater hos de danske ryttere, fokuserer Springakademiet på målrettet undervisning af de unge ryttere. Målet er at Danmark kan blive mere tydelig både nationalt og internationalt.

Målet for Firkøverets Springakademi

Løfte Danmark som springnation op blandt de bedste.
Hjælper unge talentfulde ryttere med at udvikle talentfulde unge heste til Grand Prix-niveau.

Målet for Firkløverets springakademi er at afholde flere arrangementer om året, hvor springundervisningen med kapaciteter af international kvalitet, er det centrale indhold. Undervisningen vil blive suppleret med ophold hos professionelle og veletablerede ryttere.

Springakademiet vil sammensætte et hold af unge ryttere fra 14-25 år (Juniorer, Youngriders og U25), som har evnerne og ambitionerne til at nå til tops inden for springsporten. Firkløveret kan til enhver tid optage ryttere, som har vist særlige talenter og resultater i springsporten, uden ansøgning.

Undervisningen skal være gratis for alle de unge deltagere. Derudover skal undervisningen være åben for publikum, så alle ryttere, der ikke er indbudt til at deltage med hest, kan få udbytte af springundervisningen.

Firkløverets Springakademi kan evt. også indbyde yngre seniorer til at deltage i undervisningen med hest.

Læs mere om Springakademiet og se hvilke ryttere, der er tilknyttet.