Skip to main content

Nanna Merrald red fem sejre hjem i Frankrig

Blue Hors-rytteren Nanna Merrald var fredag og lørdag til start på hestesportscenteret Boulerie Jump, der var vært for CDI 3*. Og det blev flotte ridt på alle fire heste.
| admin

Med sig til franske Le Mans havde Nanna Merrald medbragt intet mindre end fire heste – nemlig Farrell, St. Schufro, Quarter Boy og Zack.

Og det gik mildt sagt rigtig godt for den 28-årige rytter, der siden 2018 har været ansat på Blue Hors.

Blue Hors Farrell

I fredagens Prix St. George red Farrell og Nanna sig ind på førstepladsen med 72,794%.

https://www.instagram.com/p/CLRiM2jhX2q/?utm_source=ig_web_copy_link

Blue Hors Zack

Nanna og 17-årige Zack har kun dannet par i få måneder, men fremtiden tegner lys for ekvipagen. Fredag havde parret stævnedebut, og det blev til intet mindre end 74,17 % i Grand Prix og dermed en sejr.

Lørdag red parret op ad midterlinjen i Grand Prix Special. Igen scorede de en placering som nummer et. Denne gang med 74,362%. 

Blue Hors St. Schufro

At Nanna har høje ambitioner for den sorte hingst, forstår man godt. Potentialet er enormt, men St. Schufro er stadig kun 10 år, og i avlshingstens internationale debut indløb der nogle småfejl.

Alligevel blev resultatet 67,45%.

https://www.instagram.com/p/CLROY8NBrsp/?utm_source=ig_web_copy_link

 Quater Boy

Salgshesten Gørklintgårds Quater Boy scorede fredag en flot førsteplads i Intermediare B med 70,540%. Men vallakken og Nanna ville ikke nøjes med én sejr. I lørdagens Intermediare II blev duoen belønnet med endnu en placering i toppen og 72,58%.