Skip to main content

UVM bliver gennemført – men det bliver indendørs

De bedste unge dressurheste får lov til at vise deres kunnen til UVM. Oprindeligt skulle stævnet være afholdt i august, men corona har sat en solid stopper for de planer. I stedet finder begivenheden sted den 9. – 13. december i Verden, og det bliver altså et indendørs event.
| admin

Efter flere ugers uvished er det nu officielt – verdensmesterskaberne for unge dressurheste bliver også til noget i 2020, men i stedet for august bliver det nu i december, at de talentfulde heste skal på stævnebanen.

Den oprindelige dato for stævnet var 5. – 9. august, men det har længe set umuligt ud, da Tyskland i lighed med Danmark har forbudt større arrangementer frem til 31. august.
UVM plejer at blive afholdt under åben himmel, men på grund af den senere afholdelse i begyndelsen af december, kommer arrangementet til at foregå indendørs i Niedersachsenhalle i Verden.

– Verdensmesterskabet i 2020 for unge dressurheste i Verden er officielt blevet omplanlagt og er nu et indendørs arrangement den 9. – 13. december 2020.
2020-udgaven af ​​verdensmesterskabet var vendt tilbage til Verden efter Ermelo i Holland de seneste fire år har haft værtsskabet.
På grund af corona-pandemien, der forhindrer, at der afholdes kvalifikationskonkurrencer over hele verden, og den tyske forbundsregering, der forbyder store arrangementer indtil 31. august 2020, måtte Verden-organisationskomitéen søge en ny dato, skriver Eurodressage.

Her lyder det endvidere, at der allerede i begyndelsen af april blev søgt om godkendelse af den nye dato hos FEI Dressage Calendar Task Force, men dette blev afvist, fordi stævnet skulle afvikles udendørs.
Efter længere tids overvejelse endte FEI Dressage Calendar Task Force dog alligvel med at godkende den nye stævnedato, og UVM er nu officielt i kalenderen