Skip to main content

Nanna og Blue Hors Zepter vinder DM 2023

Kür-finalen i dette års senior DM i dressur bød på verdensklasse ridning og stemning i top for det fremmødte publikum
| admin

Der blev leveret Grand Prix kür programmer i absolut verdensklasse på ECCO Arena da det danske senior mesterskab i dressur skulle afgøres her til eftermiddag.

Nanna og Zepter holdt på 1. pladsen

Nanna Merrald og Blue Hors Zepter var den første af de 3 bedst placerede ryttere fra gårsdagens første afdeling af senior mesterskabt, til at ride kür finalen idag. Og hvilken kür. Den store røde vallak dansede for Nannas lette hjælpere rundt i dressuren sværeste øvelser, og kasserede hele 86,85% fra dommerne.

Efter Nanna skulle Andreas Helgstrand og den imponerende storrammede avlshingst Jovian på banen, og sikken en kraftfuld velkomponeret kür de mange publikummere på stævnepladsen i Uggerhalne blev forkælet med. Af dommerne høstede 83,725%.

Som rosinen i pølseenden dansede den yndefulde hoppe HEILINE’S DANCIERA og Carina Cassøe Krüth ind på banen ved Pavo DM i dressur. Parret leverede et fejlfrit ridt til tonerne af 90’ernes boybands, og det var svært ikke at rocke med. Af dommerne blev de belønnet med 84,85% og beholder altså 2. pladsen fra mesterskabets første afdeling.