Skip to main content

Pony med charme, hårpragt og attitude søges til ny Thelwell film

Thelwells skønne ponyunivers får sin egen film, og i England er castingprocessen i gang. Hvem har den perfekte pony til den betydningsfulde hovedrolle, som en af verdens mest elskede ponyer?
| admin

De fleste hestefolk kender og elsker tegneren Norman Thelwells ponyer. Små tykke ponyer med både charme, selvtillid og lækkert hår, der udsætter deres ryttere for alskens forfærdeligheder, samtidig med at de med kærlighed udstiller hestefolkets mange finurligheder.

Nu bliver det muligt at opleve Thelwells pony-personligheder på det store lærred, da en film er på tegnebrættet, og skaberne søger den perfekte pony og pige til hovedrollerne i filmen.

Det rette glimt i øjet

Det er Blenheim films, der står bag filmen med titlen Merrylegs the Movie. Horse and Hound har spurgt instruktør Candida Brady om, hvad for en pony filmselskabet leder efter, og svaret lyder blandt andet:

”Filmen foregår i Wales, så jeg har tænker på en pony med et Welsh udtryk… men det er som at caste børn, det handler om glimtet i øjet og deres personlighed.”

Brady fortæller også, at hun er stor Thelwell fan, og da hun skrev på filmen, sagde hendes søn:
”Mor, det er det, du har ventet på hele livet!”

Udover en pony er filmen også på udkig efter en pige på 7-10 år, der kan spille hovedrollen, Penelope. I Thelwells tegninger var den lille pige med ponyen inspireret af hans datter Penny Jones.

Foto: Cartoonstock

Thelwells 100 års fødselsdag

Filmen er sat til at få premiere i 2023, hvor Norman Thelwell ville være blevet 100 år. Det bliver en film for hele familien, og skaberne håber, at den vil skabe fornyet interesse for en af Englands mest populære tegnere.

Kilde: Horse and Hound