Skip to main content

Ser vi fremtidens Grand Prix-hest i championatsfinalerne?

Stildommer Torben Frandsen har fået ros for sin karakteristik af springhestene i PAVO og DRF’s Championatsfinaler i springning, og han ser frem til aftenens finaler på Blue Hors.
| admin

Finalerne i springchampionatet for 4-, 5- og 6-årige heste afvikles lørdag aften på Blue Hors. Det har været en fornøjelse at følge optakten – de to kvalifikationer, som er gået forud for den spændende finale.

20 heste i hver årgang er kvalificeret til finalen, hvor springdommerne Karsten Huck, Kenneth Ernst og Torben Frandsen vil give stilbedømmelse af hestene, og det er igen Torben, som vil begrunde dommernes bedømmelse for ryttere og publikum.

Stildommere i springchampionatet fra højre Karsten Huck (GER), Kenneth Ernst og Torben Frandsen. Foto: Zibrasport Equest

Inden aftenens finaler har vi talt med Torben Frandsen om kvaliteten af årgangen, og hvad vi kan vente os i aftenens finaler. Vurderet ud fra rideligheden, hestenes kvalitet og hvordan de reagere på omgivelserne, har Torben en forventning om, at der er flere potentielle Grand Prix-heste i årgangene. “Hvis de rammer de rigtige uddannere på den lange bane,” siger han.

Se med her:

Zibrasport Equest streamer GRATIS fra championaterne

Kom helt tæt på finalerne i PAVO og DRFs ungheste championater i dressur og springning, når vi live streamer fra Blue Hors fra den 13. til den 16. oktober.
I samarbejde med PAVO og DRF har vi gjort det GRATIS for alle at se med fra championatsfinalerne uanset om du er Premium medlem eller ej. Er du ikke Premium medlem, skal du oprette dig som Basis medlem og “købe” adgang til 0,-

Start- og resultater