Skip to main content

Toni Colette stråler i ny hestefilm

I april 2020 får den engelske film Dream Horse med Toni Colette og Damian Lewis premiere i England, men filmen havde allerede verdenspremiere på Sundance Film Festival i januar 2020, og her fik filmen om hesten ’DREAM’ en flot modtagelse og scorer lige nu 7,4 på IMDB. Dream Horse er baseret på den utrolige historie om væddeløbshesten Dream Alliance.
| admin

Endnu en film om en væddeløbshest tænker du måske, og ja, det er en film om væddeløbshest, men det er også meget mere end det Det er historien om en kvindes ambition om at avle og træne en hest i sin hjemby. Golden Globe og Emmy-vinder Toni Colette spiller kvinden Jan Vokes, der føler, at hun mangler noget i sit liv efter, at børnene er rejst hjemmefra. Da hun overhører Howard Davies (Damien Lewis) fortælle om hans erfaringer med et syndikat for en væddeløbshest, får hun blod på tanden.

Jan får overtalt sine naboer og venner til at investere i hendes højtflyvende ide, og de skaber et syndikat, der senere skal resultere i hesten ’Dream Alliance’ (f. 2001). Gruppen har stort set ingen erfaring i forhold til hestesporten, men de har hjertet med, og imod alle odds viser Dream sig at være en hest, der kan matche de milliondyre fuldblodsheste på banen.

Dream er ikke kun folkets Champion, han formår også at ændre livet for beboerne i den lille landsby, og han er et levende bevis på at drømme er mulige, hvis man bare har mod til at følge dem.

Trailer til filmen

Det er ikke første gang historien om Dream Alliance når det store lærred. I 2015 vandt Film4’s dokumentar: Dark Horse: The Incredible True Story of Dream Alliance en pris ved Golden Globes.

Hvornår Dream Horse kan ses i Danmark vides ikke.

Trailer for Dark Horse: The Incredible True Story of Dream Alliance