Skip to main content

Topplaceringer til Nanna og Daniel søndagens Grand Prix

Søndag formiddag i Hagen blev igen i dansk favør, da Nanna Skodborg Merrald og Atterupgaards Orthilia vandt CDI4* Grand Prix og Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell red sig ind på andenpladsen i samme klasse.
| admin

Det har ikke skortet på flotte danske resultater ved det store internationale stævne i Hagen, Tyskland denne weekend, og søndag formiddag satte Nanna Merrald og Daniel Bachmann et flot punktum for en flot sportsweekend ved at blive blive nr. 1 og 2 i CDI4* Grand Prix.
Med et meget fint og flydende program vandt Nanna og Atterupgaards Orthilia klassen med 74,478%, mens Daniel og den talentfulde vallak Marshall-Bell red sig ind på andenpladsen med 72,935%.

Nanna og Orhtilia er en ret ny kombination, men det ser ud til at parret virkelig har fundet melodien. Nedenfor ses et klip af Nanna og Orthilias Grand Prix i fredags, hvor der sneg sig et par fejl ind i programmet, og de sluttede med 72,630%.

https://www.instagram.com/p/COBRdHBh_KM/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/COCd3Ilhn0b/?utm_source=ig_web_copy_link

Godt stævne for Søren Pedersen
Dressurrytterne var ikke de eneste, der var i ilden i Hagen søndag, også flere springryttere var på banen på det imponerende springstadion, og her blev det blandt andet til en flot 5. plads til Søren Pedersen og Chico Z i CSI2* (145 cm.).

Start- og resultatlister