Skip to main content

Vind Scharf ridehjelme og lækkert udstyr

Vind ridehjelme fra Scharf, lækkert Zibrasport Equest udstyr til din hest (underlag, fleece, hood) eller Premium Medlemskab under Hingstekåringen. Vi er klar på med spændende konkurrencer, liveinterviews med bl.a. Daniel Bachmann Andersen, Andreas Schou og Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og meget mere, når vi byder indenfor på vores stand på Hest og Rytter.
| admin

Mød os i hal J1
Når Hingstekåringen løber af stablen den 4. – 8. marts i Herning, kan du møde os i hal J1, hvor vi deler stand med NIVO. Her kan du komme forbi til en kop kaffe og en snak om hvem Zibrasport Equest er, hvad vi kan tilbyde i forhold til livestreaminger, videoindslag og artikler, ligesom vi gerne fortæller om mulighederne for køb af videoklip med dit ridt samt vores ambitioner for fremtiden.

Vind Scharf Ridehjelme og lækkert udstyr
Vi er stolte af at være sponsorer af den 5* Grand Prix tur, og derfor har vi udskrevet konkurrencer i forbindelse med Grand Prix fredag og Grand Prix Special lørdag. Alt du skal gøre er at gætte på, hvem der vinder klasserne, og så deltager du i lodtrækningen om Scharf Ridehjelme og Zibrasport Equest udstyr til din hest (et sæt består af Fleece, underlag og hood). Kom forbi vores stand og deltag i konkurrencen.

Liveinterviews direkte på standen
Nogle af verdens bedste ryttere, trænere og avlere mødes i Herning, og vi har indrettet et lille Riders Corner på standen, hvorfra vi flere gange dagligt vil interviewe nogle af de mange kompetente hestefolk, der er samlet ved Hingstekåringen. Og du er inviteret til at se med direkte. Samtalerne bliver styret af vores journalist Louise Rømer, og hun har blandt andet Andreas Schou, Daniel Bachmann Andersen, landstrænerteamet Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og Helle Trolle i studiet. Alle interviews bliver livestreamet direkte på Facebook, hvor vi også offentliggør det fulde program.

Vind Premium Medlemskab
En af de vigtigeste elementer i ridesporten er vidensdeling og erfaringsudveksling. Det har vi taget til os, og vi har lavet en væg, hvor du kan skrive dit vigtigste tips, din største inspirationskilde eller andet du har på hjertet. Hænger du en seddel på væggen, så deltager du også i konkurrencen om et tre mdr. Premium Medlemskab, og vinderne trækkes af en vores gæster i studiet.