Skip to main content

Emil Hallundbæk – ny ambassadør for springakademiet

Firkløverets Springakademi kan med stor glæde meddele, at springrytter & landsholdsrytter Emil Hallundbæk er blevet Ambassadør for Firkløverets Springakademi.
| admin

Pressemeddelelse

Mange i ridesporten, specielt i springsporten, sad spændte og ventede 1. januar på, om det skulle lykkes for den unge talentfulde springrytter Emil Hallundbæk at sikre Danmark en plads til OL. Hele Akademiet ønsker Emil tillykke med, at de hårde bestræbelser og mange stævner nu er lykkes så flot.

Formand for Firkløverets Springakademi René Holstein udtaler: ”Tænk, hvor er det flot, at Danmark får en OL plads – og endnu mere fantastisk, at bedriften og arbejdet hertil er udført af én af Danmarks unge talentfulde ryttere Emil Hallundbæk. Det er en kæmpe inspiration for vores ryttere i Akademiet. Vi glæder os meget til samarbejdet med Emil”

Som ambassadør for Firkløverets Springakademi udtaler Emil Hallundbæk:

”Jeg har haft en drøm i mange år – en stor drøm, der hed OL. Mit mål er lykkes og jeg vil gerne være med at vise unge ryttere, at drømme kan gå i opfyldelse, at det nytter at sætte mål, både de store og små af slagsen. Som ung rytter handler det om, at hvis man skal nå sine mål – så er der en vej derhen. Det handler om træning, uddannelse af ens heste, lytte, læring og udvikling – og alt det hjælper og tilbyder Firkløverets Springakademi deres unge ryttere. Jeg synes det er fantastisk, at man som ung håbefuld dansk springrytter kan få en sådan mulighed ”

Inspiration og motivation til Danmarks unge talenter
Emil håber, at han kan give lidt tilbage til de unge akademiryttere i form af fif, inspiration og motivation fra alle sine mange timer i ridehaller under dygtige trænere, og på denne måde give noget af sin erfaring videre til nye kommende talenter. Han håber også at kunne inspirere med lidt fra sin vej mod OL til Firkløverets Springakademi.

Emil Hallundbæk: ”Jeg håber at kunne inspirere flere unge ryttere til, at tage turen ned i en professionel stald i udlandet, for at dygtiggøre sig inden for sporten. Det vil være rigtig dejligt med endnu flere dygtige unge danske springryttere, som kollegaer og konkurrenter”J

Emil har gennem de sidste år arbejdet, trænet og boet i Belgien, hvor den daglige træning sker under den dygtige træner Helena Stormanns. Som træner har Helena stort fokus på grundridningen og hendes filosofi er ”we stand and fall with the horses”.

I stalden hos Helena Stormanns er nogle af Emils professionelle springrytterkollegaer Jessica Springsteen & William Whitaker, som alle er full-time konkurrenceryttere. At tage springet fra det trygge Danmark til Belgien, hvor der er langt flere ryttere og et meget højere konkurrenceniveau, det kræver mod. Som ung rytter i en ny stald skal man hele tiden bevise sit værd og vise, at man kan udvikle sig i takt med den træning og træner man er under.

Rytterne i Firkløverets Springakademi glæder sig over, at Emil Hallundbæk nu på denne vis er en del af teamet.

Se mere på Firkløverets Springakademi

Læs også Zibrasport Equest ny hovedsponsor for Firkløverets Springakademi