Skip to main content

Henrik Palm Toft til Bregnerødgård

De unge heste på Bregnerødgård kommer i kyndige hænder, når Henrik Palm Toft fra 1. februar bliver en del at teamet på stutteriet i Birkerød. Henrik er eksamineret berider og har blandt andet arbejdet på Gunnarlunda i Sverige og på Stutteri Atterupgård, samt for Anne og Gertjan Van Olst hos Van Olst Horses i Holland. Hos van Olst stod Henrik bl.a. for grunduddannelsen af Nintendo (nu ejet af Charlotte Jorst) og Zidane, som Anne van Olst har redet Grand Prix og DM på. Fremover er det nu de unge topheste på Bregnerødgård, som Henrik skal fokusere på at uddanne og bringe frem til Grand Prix niveau.
| admin

En styrkelse af teamet
”Vi er rigtig glade for, at Henrik har sagt ja til at blive en del af vores team. På Bregnerødgård er det vores filosofi at fremme dansen hos vores ekvipager gennem et positivt og professionelt stimulerende uddannelsesforløb, og vi er overbevidst om, at Henrik vil styrke uddannelsen af vores heste i netop denne ånd. Henrik har stor erfaring med uddannelse af ungheste til Grand Prix fra både ind- og udland, og jeg er sikker på, at hans kompetencer og horsemanship vil passe godt i vores team og tilgang til udvikling af hestene,” siger Anna Zibrandtsen, førsterytterfra Bregnerødgård.

”Det er et mega godt team, og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg er meget begejstret for den filosofi og tankegang, der er på Bregnerødgård, hvor man arbejder på hestenes præmisser og tager den tid, det kræver – også selvom man skal bruge et par år på at udfolde en hests potentiale. Det her er en fantastisk mulighed, som jeg har ventet på,” siger Henrik Palm Toft. 

Frederico Mexia de Almeida, der har været ansat på Bregnerødgård de seneste 2 år, har valgt at søge nye udfordringer, og Bregnerødgaard takker for hans indsats og ønsker ham held og lykke fremover.