Skip to main content

Ingen Internationale klasser ved hingstekåringen

Dansk Varmblod har arbejdet på at afvikle erstatningsarrangementet for hingstekåringen på Vilhelmsborg suppleret med internationale spring- og dressurklasser, men dette har forbundet nu opgivet
| admin

Den fortsatte nedlukning som følge af den særlig smitsomme coronavirus variant betyder, at Dansk Varmblod nu opgiver at planlægge afvikling af internationale spring- og dressurklasser ved hingstekåringen i marts.

Dansk Varmblod afvikler i år hingstekåringen på Vilhelmsborg som et erstatningsarrangement for det megaevent, som forbundets hingstekåring har udviklet sig til over de seneste 41 år i MCH Messecenter Herning. Forbundet havde håbet på, at kunne afvikle internationale konkurrenceklasser i forbindelse med hingstekåringen, men det er nu opgivet.

I stedet fokuseres udelukkende på at afvikle selve kåringen af hingste, fordelt over to uger med bedømmelse af hhv. spring- og dressurhingste – uge 10 med dressurhingste og uge 11 med fokus på springhingstene. 

Følg med Varmblod.dk, hvor de følger forberedelserne til hingstekåringen, og giver informationerne løbende, som de endelige beslutninger omkring afviklingen bliver truffet. 

Pressemeddelelse: Dansk Varmblod