Skip to main content

Lige ved og næsten for Charlotte Dujardin

Der var tæt løb mellem Isabell Werth og Charlotte Dujardin, da FEI Dressage World Cup blev afviklet fredag i Amsterdam. Ikke engang to procenter adskilte de to dressurdronninger i klassen, hvor Danmark blev repræsenteret af Lone Bang Larsen.
| admin

15 år er hoppen Weihegold efterhånden blevet. Sammen med Isabell Werth har den mørke hest sejret i utallige dressurkonkurrencer, men intet ser ud til at stoppe ekvipagen her i 2020, der også er OL-år.
I weekenden danner Amsterdam rammen om FEI Dressage World Cup, og fredag skulle publikum og dommere overvære Grand Prix. 

Isabell og Weihegold slog alle de andre deltagere og blev belønnet med 83.565 procent, men der var ikke langt ned til nærmeste konkurrent, som bestemt ikke er frøken hvem som helst.

Charlotte Dujardin og den charmerende Mount St John Freestyle på 11 år dansede sig gennem programmet og scorede sammen 81,957 procent.

Danmark er også repræsenteret ved World Cuppen – Bakkely’s Onandt og Lone Bang Larsen red et solidt program til knap 70 procent.

Se hele resultatlisten her.