Skip to main content

Polo på Krenkerup Gods til fordel for børn og unge af veteraner

I lørdags blev der afholdt BØRNENE I BAGLANDET, på smukke Krenkerup Gods, et velgørenhedsarrangement som Veteranskytterne arrangerede i samarbejde med Krenkerup Polo. Børnene bliver ofte glemt, når mor eller far drager i krig Formålet med arrangementet er at støtte “Børnene I Baglandet” – en naturcamp for børn og unge af veteraner, med fokus på udvikling […]
| admin

I lørdags blev der afholdt BØRNENE I BAGLANDET, på smukke Krenkerup Gods, et velgørenhedsarrangement som Veteranskytterne arrangerede i samarbejde med Krenkerup Polo.

Børnene bliver ofte glemt, når mor eller far drager i krig

Formålet med arrangementet er at støtte “Børnene I Baglandet” – en naturcamp for børn og unge af veteraner, med fokus på udvikling gennem leg og fællesskab.
Når danske kvinder og mænd udsendes til verdens brændpunkter i Kongerigets tjeneste, er det ikke blot en beslutning, som påvirker soldaten selv, men også dennes familie. En udsendelse er, for de pårørende, ofte forbundet med afsavn, usikkerhed og stress, men udsendelsens påvirkning stopper sjældent ved soldatens hjemkomst. Der er mange følgevirkninger af en udsendelse og børn af veteraner er, desværre, alt for sjældent i fokus, når det kommer til opfølgning og behandling af eftervirkningerne af, at mor eller far har været i krig. Dette til trods for, at det oftest er børnene, som påvirkes mest.

Opbakning fra flere spændende profiler på dagen

Billede fra frokosten ved velgørenhedsarrangementet.

Ved eventet blev der spillet en international polo-kamp, med deltagelse af engelske, Polospillende veteraner. Frederik Bruun Rasmussen stod i spidsen for en auktion, og adskillige spændende profiler agerede ”Bordambassadør” under frokosten. Heriblandt Folketingets Formand Søren Gade, Forsvarsminister Troels Lund Poulsen, Den Britiske Ambassadør Emma Hopkins, Lars Gert Lose, Helene Reingaard Neumann, Frederik Bruun Rasmussen, Honorær Konsul Anna Thomsen Holliday, fhv. Regional Præsident hos Lockheed Martin Steve Williams, tidl. NFL-kicker Morten Andersen, Jagerpilot Thomas ”MET” Kristensen, fhv. Viceforsvarschef Per Ludvigsen, 4-stjernet Amerikansk General John Nicholson. Dagen bød altså på oplevelser og opbakning fra nær og fjern.

Morten Andersen (tv) og Jacob Panton (th)

En rigtig god dag

Jacob Panton, formand for Veteranskytterne, Danmarks sårede soldater, der står i spidsen for arrangementet, sætter stor pris på opbakningen til den vigtige sag. I år var foreningen særdeles heldige med vejret, der uden tvivl var med til at gøre polokampen til et tilløbsstykke.

Læs mere om polo på Krenkerup Gods her.