Skip to main content

Redford og Springsteen bag dokumentar om Amerikas vilde heste

Filmikon Robert Redford og musiker Bruce Springsteen, samt hans hustru Patti Scialfa Springsteen og datter Jessica Springsteen, er alle på holdet bag dokumentaren “The Mustangs: America’s Wild Horses”.
| admin

“The Mustangs: America’s Wild Horses” fortæller historien om de vilde hestes turbulente historie i USA til deres usikre fremtid i vores moderne samfund. Dokumentaren, der er i spillefilmslængde, tager publikum med på en odyssé igennem Amerika til steder, som få mennesker har set, og giver et billede af de 80.000 vilde heste på offentlige arealer og mere end 50.000 vilde heste i offentlige indhegninger. Se traileren nedenfor.

Filmen udkom den 15. oktober, og efterfølges af en TV on demand-udgivelse. Ydermere vises filmen på Newport Beach Film Festival, Heartland International Film Festival, Edmonton International Film Festival, Film Fest 919, Film Fest Tucson og Napa Valley Film Festival.

Læs også Vilde heste hjælper indsatte til et bedre liv

Stærke kræfter med passion for heste

Redford er producer sammen med Patti Scialfa Springsteen og springrytter Jessica Springsteen, og Bruce Springsteen bidrager til filmens soundtrack, som også byder på musik fra Willie Nelson og Emmylou Harris.

Den originale sang “Never Gonna Tame You”, fremført af Blanco Brown, er skrevet af 12 gange Oscar-nomineret sangskriver Diane Warren, der også fungerer som co-producer på filmen.

Mere info om filmen

Kilde: Variety.com