Skip to main content

Se eller gense Nannas vinderridt på Zepter

Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zepter vandt World Cup i Neumünster og det har givet genlyd også udenfor landegrænserne. Nyd deres kür her.
| admin

“Han er simpelthen fantastisk,” sagde Nanna Skodborg Merrald om 15-årige Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack efter World Cup-sejren i Neumünster søndag eftermiddag.

Nanna, der sammen med Zepters far Blue Hors Zack var en del af sidste års guldmedaljevindende hold ved ECCO FEI World Championships, har fundet en anden beslægtet ånd i Zacks søn. Zepters selvbæring og selvtillid giver en sikkerhed i hans arbejde, og hans piaffe/passage og piruetter afspejler det, skriver FEI, det internationale rideforbund i en pressemeddelelse.

Med en score på 86.060 bragede de ind på førstepladsen. Nanna fortalte til FEIs presseteam at hun føler, hun stadig er i de tidlige stadier af at udvikle sit partnerskab med Blue Hors Zepter, og det er hun meget begejstret for. “Han vil bare virkelig gøre sit allerbedste, men jeg har stadig på fornemmelsen, at der er så meget mere, jeg kan gøre med ham! Nu optræder han uden store fejl, men jeg kan forbedre kvaliteten af mange ting, og det gø,r jeg er endnu mere sulten!”

Nanna Skodborg Merrald (DEN) og Blue Hors Zepter på vej mod sejren i Neumünster (GER)
Copyright © FEI/www.sportfotos-lafrentz.de/Stefan Lafrentz

Og hun glæder sig over, at Zepter har accepteret hende som sin nye rytter. “Det er vigtigt for mig, at han føler sig godt tilpas med mig, for så kan jeg i sidste ende bede om endnu mere fra ham,” forklarede hun. Hun elsker også hans karakter. “Han er lidt ligesom en stor hvalp, så sød i stalden! Også når han er på banen ved han, at han skal gøre jobbet, og han kæmper til det sidste, han giver aldrig op, og det er det, der gør ham virkelig, virkelig speciel. Når han har tillid til dig, så kæmper han virkelig for dig!”, sagde hun. Med 69 point og på tredjepladsen på ranglisten i den vestlige europæiske liga ser hun ud til at være klar til en billet til FEI Dressage World Cup™-finalen i Omaha (USA) i april, og hun er forkælet i sit valg af hest til finalen. Hun skal konkurrere med Blue Hors Zack ved den næstsidste kvalifikationsstævne i Göteborg, Sverige næste weekend, før hun træffer sin beslutning.