Skip to main content

Sidste træning før udtagelse til UVM!

Udtagelsen til UVM på Zangersheide for 5-, 6- og 7-års heste nærmer sig. Inden da er der en sidste træningssamling på Stutteri Ask i august
| admin

I starten af juni blev der afviklet en træningssamling på Stutteri Ask forud for sammensætningen af holdene til UVM på Zangersheide. Landstræner Bo K. Møller fortalte dengang, at mange ryttere havde glemt at tilmelde sig. Derfor bliver der nu lavet endnu en træningssamling på Stutteri Ask den 9. og 10. august.

Til UVM på Zangersheide har Danmark/Dansk Varmblod fire pladser i hver årgang (5-, 6- og 7-års). Det er en forudsætning for senere udtagelse til A-truppen, at rytterne har deltaget i minimum én B-trup samling.
Ved den første samling oplevede Bo K. Møøer, at der især blandt de 5- og 6-årige heste er flere som sagt med forsigtighed ser “meget godt ud”. Derfor forventer Bo at kunne sammensætte nogle gode hold til UVM på Zangersheide, der finder sted fra den 22. – 26. september.

Offentliggørelsen af de udtagne ekvipager (og reserver) sker søndag d. 5. september i forbindelse med Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue.

Læs mere om træningssamlingerne til UVM, tilmelding mv. på Dansk Varmblods hjemmeside.