Skip to main content

Victoria vandt PEEK: Jeg kan slet ikke sætte ord på det

I lørdags blev dette års PEEK finale afgjort på Blue Hors, og her var det 18-årige Victoria og Chopper, som tog sejren. Se video fra finalen i artiklen.
| admin

I fire måneder har hestebloggere fra hele landet delt sjove, spændende, chokerende, motiverende, rørende og ikke mindst aftabuiserende indlæg med deres personlige beretninger om livet med hest på godt og ondt. Vigtige temaer er blevet behandlet på fineste vis af ryttere på forskellige niveauer, med forskellige racer, i forskellige discipliner og med forskellige ambitioner.

Ti håbefulde finalister blev fundet af konkurrencens sponsorer, der ud over Riders NOTEBOOK tæller Pavo, Ecco og Catago, og disse fik mulighed for at vise deres fantastiske heste frem i lørdagens store finale på Blue Hors.

Årets PEEK finalister har dannet et godt sammenhold. Foto: Riders NOTEBOOK

Der er ingen tvivl om, at PEEK finalen var en kæmpe oplevelse for alle ti finalister. Nerverne var uden på tøjet, og det var tydeligt, at hver og en var spændte på at skulle præsentere deres heste på netop Blue Hors, hvor de dygtigste ryttere herhjemme normalt konkurrerer. Men alle klarede det flot og fik vist sig selv og deres heste frem på fornemmeste vis! Dermed gjorde de bestemt heller ikke beslutningen nemmere for dommerne.

18-årig vinder rørt til tårer

Vinderen som løb afsted med førstepladsen og dermed præmier for 30.000 kr. samt et sponsorat af konkurrencens sponsorer blev dog 18-årige Victoria Isabell Cramer. Og hun var rørt til tårer, da hun blev udråbt som årets vinder.

“Jeg kan slet ikke sætte ord på det. Det er noget jeg har kæmpet for i så lang tid, så det føles fedt,” fortalte Victoria til Zibrasport Equest efter sejren. Mød vinderen af PEEK 2022 og hør Morten Dueholm Larsen fra Pavo fortælle, hvorfor PEEK er så godt for at sætte fokus på breddeaktiviteter i sporten.

Se elle gense PEEK finalen

Fik du ikke set finalen i lørdags, hvor Blue Hors berider Tania Joensen underviste de ti finalister, så kan du netop nu se det hele i vores videoarkiv her.