Skip to main content

World Cup i Basel med Merrald og Schou

Nu er World Cup-serien i springning og dressur kommet til Basel. Nanna Merrald og Andreas Schou er i Schweiz for at samle vigtige points i serien.
| admin

Andreas Schou er i Basel med Darc de Lux og Unbelievable e. Untouchable der begge er på startlisten i dag i de indledende konkurrencer. Målet er en plads i World Cup-klassen med Darc de Lux e. Darco opdr. Morten Augustinus – klassen afvikles søndag.

Inden stævnet i Basel ligger Andreas Schou på 13. pladsen i den vesteuropæiske liga, 18 ryttere får adgang til finalen i Omaha i starten af april.

Nanna Merrald er også i Basel – denne gang debuterer hun Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack. Nanna kommer til Basel med en frisk 5. plads i bagagen fra stævnet i Mechelen mellem jul og nytår, hvor hun havde avlshingsten Blue Hors St. Schufro til start. Den placering rykkede hende op på en 5. plads i den vesteuropæiske liga, hvorfra 9 ryttere får adgang til World Cup finalen i Omaha.

Nanna Merrald er særdeles privilegeret med flere Grand Prix-heste i stalden på Blue Hors, og nu har hun sat sig i sadlen på Blue Hors Zepter, den store røde Zack-søn blev redet op i Grand Prix af Daniel Bachmann Andersen, inden hesten i en periode stod til salg hos Helgstrand Dressage, for derefter at gå flere flotte stævner med Patrik Kittel, inden han igen kom hjem på Blue Hors, hvor Kristian Würtz Green nåde at starte ham en enkelt gang. Nanna blot siddet i sadlen på Zepter i få uger, men hun ser frem til stævnet i Basel, fortalte hun til Zibrasport Equest efter stævnet i Mechelen.

“Det bliver rigtig spændende med ham, og selvom Zepter er stor, har det været relativt let at komme i gang med ham. Han er ret ukompliceret, så ham glæder jeg mig til at starte,” fortæller Nanna.

Grand Prix-klassen går lørdag middag, mens kür-klassen afvikles søndag formiddag.

Start- og resultatlister