Skip to main content

Zibrasport Equest livestreamer fra unghesteevent på Helgstrand Dressage

Var du ikke en af de heldige, der nåede at få billet til arrangementet om ungheste på Helgstrand Dressage den 22. februar, så fortvivl ikke. Nu får du nemlig mulighed for at være med hjemme fra stuen, da Zibrasport Equest har indgået samarbejde med Helgstrand Dressage om streaming fra deres events.
| admin

(Foto: Helgstrand Dressage)

Eksklusiv adgang til unikke events
I starten af året lancerede Helgstrand Dressage en perlerække af spændende og lærerige events, hvor der allerede efter tre dage blev meldt udsolgt på det første event.
Den positive respons har givet grobund for et samarbejde mellem Zibrasport Equest og Helgstrand Dressage om streaming af deres events, så de, der ikke fik billet eller ikke har mulighed for at være til stede, alligevel kan komme med på første række.

Bliv klogere på træning af den unge hest
Første event bærer titlen ”Træning af ungheste”, så har du en unghest, der skal tilrides eller en hest, der skal klargøres til kåring, så sørg for at tune ind på www.zibrasportequest.com den 22. februar kl. 10.
Programmet byder på en guidet tur med Christian Springborg på Ny Ravnstrup – stedet, som huser Helgstrand Dressages føl og ungheste. Herefter er der teori og praktisk demonstrering på Helgstrand Dressage.  Efter oplæg og demonstration af det praktiske, vil der for jer, der ser med på streamingen, være mulighed for at få svar på jeres spørgsmål i en 30 minutters, eksklusiv, spørgerunde.

Helgstrand Dressage glæder sig over samarbejdet med Zibrasport Equest
– Vi fik så positiv respons på vores første event om ungheste, at vi desværre måtte melde udsolgt allerede efter tre dage.
Derfor takkede vi ja til samarbejdet med Zibrasport Equest omkring livestreaming af vores events, så vi kunne imødekomme dem, som ikke nåede at få en billet. Dermed håber vi, at rigtig mange vil kigge med hjemme fra stuen, når vi den 22. februar giver et unikt indblik i træningen og klargøringen af vores ungheste.
Og vi håber samtidig, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at deltage i debatten via den efterfølgende spørgerunde, som Zibrasport Equest åbner op for, fortæller Janni Korsbæk, marketingkoordinator, Helgstrand Dressage.

Zibrasport Equest ser frem til at tilbyde brugerne et unikt indblik i, hvordan Helgstrands personale forbereder deres kommende stjerner til opgaverne.

– Vi glæder os rigtig meget til at give alle ridesportsinteresserede en unik mulighed for at komme med ind i maskinrummet hos Helgstrand Dressage.
Uanset om man er avler, har en unghest eller rider dressur er der masser af inspiration og faglig viden at hente hos Helgstrand Dressage, og vi er rigtig glade for, at vi med samarbejdet kan brede dette ud til et endnu større publikum, end de, der får billet til eventsene.
Efterfølgende kan vores medlemmer også gense eventsene, ligesom der også vil kunne findes andre indslag og artikler fra Uggerhalne i vores store indholdskatalog, lyder det fra ansvarshavende chefredaktør, Rikke Højgaard.

Det praktiske
Livestreamingen finder du her: https://www.zibrasportequest.com/live/
Premium medlemmer kan se med for bare 19,- kr. mens det koster 99,- kr. for Basic medlemmer. 

Zibrasport Equest: https://www.zibrasportequest.com/

Helgstrand Dressage: https://helgstranddressage.com/da/

For yderligere info:
Janni Korsbæk, it@helgstranddressage.dk.
Ansvarshavende chefredaktør Zibrasport Equest, Rikke Højgaard, 40320072